středa 27. dubna 2022

U nás doma

   Opět po roce to u nás doma vypadá jako v zahradnictví. Kelímky se sazeničkami kam se podíváš. Každým rokem si říkám, že už to musím omezit, ale bohužel, kelímky, krabičky s hlínou přibývají. Sháním po známých kelímky a krabičky (ty od mléka zkouším letos poprvé). za to jim slibuji nějakou sazeničku. Přemýšlím, že se budeme muset poohlédnout po podnájmu pro nás, aby se sem všechny sazeničky vešly.

Rajčátka jdou pěkně, ale semínka kytiček a trvalek nechtějí růst. Potřebuji hodně sazeniček kytiček, tak to zkouším ze semínek, kdybych měla sazenice kupovat na trhu, to bych se nedoplatila :-)  :-)   :-)


Mějte se krásně a užívejte krásných jarních dnů.












3 komentáře:

  1. Danuško, když to vidím, šla bych k tobě nakupovat! Takhle vypadaly okna u našich. Táta by koukal, že teď mám na okně sazeničky i já. První pokus - rajčata a nevypadá to špatně. Zatím :o)
    Moc tě zdravím a přeji krásné jarní dny. Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helenko, tobě bych sazeničky věnovala ráda. Rajčátkům se daří, ale papriky mi nejdou, zkouším to každý rok a jsou z nich takový žebráčci. Letos frčely botníky z jysku na sazeničky, bohužel jsem to nestihla. Možná bohudík, to bychom se opravdu tady nevešli.
      Měj se krásně.

      Vymazat
  2. Danuško, jsi moc milá! Já vím... Ať se dobře daří tobě i tvým rostlinkám! Pa, H.

    OdpovědětVymazat

srdečně děkuji za milé komentáře.